Tussenwoningen met voorwaarden #077

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Een knusse en eigentijdse tuindorp-woning met uitstraling van de jaren 30, maar de voordelen van nu. Dat is deze tussenwoning in de groene woonomgeving Het Veen, dicht bij Zwolle. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 99 m2, 2 ruime slaapkamers én een fijne achtertuin op het oosten. Vanuit de woonkamer stap je via de schuifdeuren zo het terras op. De voortuin ligt op het westen en direct aan het groene park met de vijver. Dat is genieten!


Let op! Deze woningen hebben een grens voor het maximaal bruto jaarinkomen, een zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding.


In aanbouw / bewoond

Tussenwoningen met voorwaarden #077

ca. 99 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 38 m2Tuin
Oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Een maximaal bruto jaarinkomen

Een tussenwoning met aanvullende toewijzingscriteria voor € 210.000 v.o.n. is bestemd voor mensen die een gezamenlijk bruto jaarinkomen van maximaal € 55.000 hebben. Er zal een inkomensverklaring van de belastingdienst (IB60-formulier) gebaseerd op het inkomen van 2020 of 2021 overlegd moeten worden. Indien er samen wordt gekocht dan moeten er dus 2 inkomensverklaringen worden aangeleverd. Deze kunnen tegelijkertijd met de financiële check in één document geüpload worden in de Mijn Eigen Huis omgeving.

image alt

Anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht

Tegenwoordig is het als starter al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de tussenwoningen van € 210.000 v.o.n. enkel voor starters en doorstromers ter beschikking te stellen wordt daarom een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een huis alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. En het anti-speculatiebeding zorgt ervoor dat een woning pas na tien jaar doorverkocht mag worden. Indien de woning eerder verkocht wordt, dient er een boete betaald te worden. Meer weten over deze voorwaarden? Lees hier meer over de tussenwoningen met voorwaarden.