100% verkocht

In aanbouw

Wonen in Assenrade: tussen stad en natuur

Een huis als een warme deken, een buurt die bij jou past, in een stadje dat historie en gemoedelijkheid ademt. Prachtig gelegen tussen de IJssel en de Veluwe en vlakbij de ‘grote’ stad Zwolle. Dat is wonen in Assenrade, Hattem. In dit Hanzestadje aan de IJssel komen geschiedenis, cultuur en natuur samen. Of je nu wilt genieten van de rivieroevers, de haven of de historische binnenstad. Eén ding is zeker: hier wonen is thuis zijn!

Allerlaatste fase verkocht

De afgelopen jaren zijn er in Assenrade verschillende fases ontwikkeld en gebouwd, en nu is het einde in zicht met de ontwikkeling van fase 4. De woningen zijn verkocht en in aanbouw. Hiermee leggen we de laatste hand aan deze prachtige wijk in het mooiste stukje van Assenrade. 

Dorpse woonbuurt

De nieuwe buurt Assenrade ligt tussen stad en natuur. Er is veel aandacht voor groen en water, aansluitend op het weidelandschap in de directe omgeving. De bouw is geïnspireerd op het gemoedelijke Hattem: korte rijtjes, vrijstaande huizen en fraaie hagen en leilinden. De woningen kijken uit op de straat, de auto parkeer je op achtergelegen groene parkeerhoven. 

Meer weten? Lees het laatste nieuws
Iets vragen? Contact