Assenrade
Logo Logo

Doe de Woonquiz

In voorbereiding

Wonen in Assenrade: tussen stad en natuur

Een huis als een warme deken, een buurt die bij jou past, in een stadje dat historie en gemoedelijkheid ademt. Prachtig gelegen tussen de IJssel en de Veluwe en vlakbij de ‘grote’ stad Zwolle. Dat is wonen in Assenrade, Hattem. In dit Hanzestadje aan de IJssel komen geschiedenis, cultuur en natuur samen. Of je nu wilt genieten van de rivieroevers, de haven of de historische binnenstad. Eén ding is zeker: hier wonen is thuis zijn!

Dorpse woonbuurt

De nieuwe buurt Assenrade ligt tussen stad en natuur. Er is veel aandacht voor groen en water, aansluitend op het weidelandschap in de directe omgeving. De bouw is geïnspireerd op het gemoedelijke Hattem: korte rijtjes, vrijstaande huizen en fraaie hagen en leilinden. De woningen kijken uit op de straat, de auto parkeer je op achtergelegen groene parkeerhoven. 

Assenrade | Allerlaatste fase in aantocht

Momenteel wordt er hard gebouw aan de woningen in Assenrade. In afgelopen jaren zijn er vele fases door ons ontwikkeld en gebouwd, Dit betekent overigens niet dat wij klaar zijn in Assenrade. Integendeel! In de wijk Assenrade komen nog 4 grote 2 onder 1 kapwoningen. Op de mooiste plek in Assenrade! Prognose start verkoop is 2e kwartaal 2019.

Mijn Eigen Huis Account

Wil je niets missen? De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Maak nu je Mijn Eigen Huis account aan en laat je alvast je interesse blijken. Niet alleen voor Assenrade, maar juist voor de woningen die hier gaan komen. Je ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Een account aan te maken is een must als je straks echt in Assenrade wilt wonen. Lees meer.

Assenrade biedt al veel fantastische woonplekken en daar komt er nog 1 bij. Kijk wat er nu gebouwd is in de wijk en maak kennis met Assenrade in Hattem. Je kunt er meer over lezen op deze site. Een eigen huis kopen, hoe werkt dat?

 

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
In voorbereiding Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?