100% verkocht

Opgeleverd

Wonen in Assenrade: tussen stad en natuur

Een huis is als een warme deken, een plek waar je je prettig en veilig voelt in een buurt die bij je past. Dat is wonen in Assenrade. Prachtig gelegen tussen de IJssel en de Veluwe en vlakbij de ‘grote’ stad Zwolle. Assenrade ligt aan de noordkant van Hattem. Hier ontmoeten de Veluwe en de IJssel elkaar. Of je nu geniet van de rivieroevers, de haven of de historische binnenstad. Eén ding is zeker: hier wonen is thuis zijn!

image alt

Bouwdecennium

In de afgelopen jaren zijn er samen met Nikkels en Beverwijk & Zonen in totaal 225 woningen en 50 kavels opgeleverd bestaande uit verschillende woningtypes. Van vrijstaande woningen tot rijwoningen en 2 onder 1 kapwoningen. De verkoop van de eerste fase is gestart in november 2010. De laatste woning is 10 jaar later opgeleverd, op 16 december 2020.

Duurzame ontwikkeling

De woningen zijn in de afgelopen jaren duurzaam ontwikkeld door architect 19 Het Atelier met onder andere zonnepanelen en vloerverwarming. Alle woningen voldoen aan de standaard EPC.

Gemoedelijk en authentiek

De woningen die in de verschillende fases zijn gebouwd, ademen een bijzondere sfeer uit. Voor een deel gebaseerd op het gemoedelijke Hattem met veel authentieke details die refereren aan een oud-Hollands dorp. Van trapgevels tot witgepleisterde muren: hier is geen woning hetzelfde. De wijk ligt prachtig tussen stad en natuur, met veel ruimte. Hier woon je in een groene omgeving en kindvriendelijke buurt.