Tussenwoningen #089

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Een knusse en eigentijdse tuindorp-woning met uitstraling van de jaren 30, maar de voordelen van nu. Dat is deze tussenwoning in de groene woonomgeving Het Veen, dicht bij Zwolle. Deze fijne gezinswoning heeft een woonoppervlakte van circa 124 m2, 3 slaapkamers én een achtertuin op het noorden. Vanuit de woonkamer stap je via de schuifdeuren zo het terras op. De voortuin ligt bovendien op het zuiden, direct aan het groene park met de vijver. Dat is genieten!


In aanbouw / bewoond

Tussenwoningen #089

ca. 124 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 40 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Het Veen hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!