Tussenwoningen met voorwaarden

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Tussenwoningen met voorwaarden

Knus en eigentijdse tuindorp-woningen met de uitstraling van de jaren 30 en de voordelen van nu. Zo kunnen we de tussenwoningen in Het Veen het best omschrijven. Deze woningen hebben een woonoppervlakte van circa 99 m2 én een heerlijke achtertuin. Welke zonligging je ook kiest, vanuit je woonkamer geniet je daar optimaal van. Via de schuifdeuren loop je zo het terras op. Dat wordt ’s zomers dus lekker veel buiten zitten. Een groot gedeelte van de tussenwoningen heeft ook nog een unieke ligging in de wijk doordat deze aan het park liggen. De woningen in deze fase zijn extra duurzaam, ze hebben een Groenverklaring. Dit betekent dat de woningen voldoen aan energielabel A++++ en beschikken over een 100% duurzaam hout certificering.


Let op! Deze woningen hebben een grens voor het maximaal bruto jaarinkomen, een zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding.

In aanbouw / bewoond

Tussenwoningen met voorwaarden

ca. 99 m2
4 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Tuin
dorpsleven
image alt

Een maximaal bruto jaarinkomen

Een tussenwoning met aanvullende toewijzingscriteria voor € 210.000 v.o.n. is bestemd voor mensen die een gezamenlijk bruto jaarinkomen van maximaal € 55.000 hebben. Er zal een inkomensverklaring van de belastingdienst (IB60-formulier) gebaseerd op het inkomen van 2020 of 2021 overlegd moeten worden. Indien er samen wordt gekocht dan moeten er dus 2 inkomensverklaringen worden aangeleverd. Deze kunnen tegelijkertijd met de financiële check in één document geüpload worden in de Mijn Eigen Huis omgeving.

image alt

Anti-speculatiebeding en zelfbewoningsplicht

Tegenwoordig is het als starter al moeilijk genoeg om een woning te kopen. Er wordt vaak overboden en investeerders liggen op de loer. Om de tussenwoningen van € 210.000 v.o.n. enkel voor starters en doorstromers ter beschikking te stellen wordt daarom een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht opgenomen in de koopcontracten. De zelfbewoningsplicht houdt in dat een huis alleen door de koper bewoond mag worden, waardoor verhuren dus niet mogelijk is. En het anti-speculatiebeding zorgt ervoor dat een woning pas na tien jaar doorverkocht mag worden. Indien de woning eerder verkocht wordt, dient er een boete betaald te worden. Meer weten over deze voorwaarden? Lees hier meer over de tussenwoningen met voorwaarden.