Hoekwoningen #075

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Op zoek naar een ruime hoekwoning met een grote tuin, in een groene omgeving, maar toch dicht bij alle voorzieningen van het centrum? Dan is deze woning in fase 4 van Het Veen iets voor jou! Deze fijne gezinswoning staat op de hoek van een rij met 7 woningen, direct aan het park, op een ruim perceel. Met een woonoppervlakte van circa 124 m2 biedt deze hoekwoning alle ruimte om ontspannen te leven. Hier is het genieten met hoofdletter G. Van die 1e cappuccino ‘s ochtends aan de keukentafel tot een gezellige barbecue in de tuin. Zie je het al voor je?


In aanbouw / bewoond

Hoekwoningen #075

ca. 124 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 91 m2Tuin
Oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Het Veen hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!