Hoekwoningen #066

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Genieten met hoofdletter G. Dat doe je in deze ruime hoekwoning in Het Veen. Van de eerste cappuccino ’s ochtends aan de keukentafel tot aan de gezellige barbecue in de achtertuin. Deze heerlijke gezinswoning in een groene omgeving heeft een woonoppervlakte van circa 120 m2 en staat op een kavel van ruim 195 m2, met de achtertuin op het westen. Ook heeft deze hoekwoning nog een stukje zijtuin, op het zuiden. Een aangebouwde berging behoort tot de mogelijkheden. Iets voor jullie?

In aanbouw / bewoond

Hoekwoningen #066

ca. 120 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 88 m2Tuin
Westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Het Veen hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!