Logo Logo

Heel Hattem holt

Een deel van de Hattem Obstaclerun gaat over het terrein van 't Veen, doe jij al mee?

Lees verder

Inloopavond ten behoeve van bestemmingsplan ’t Veen in Hattem met ruim 250 belangstellenden druk bezocht! Dinsdagavond 7 mei hebben BPD Gebiedsontwikkeling en Nikkels bouwbedrijf in samenwerking met de Gemeente Hattem het ontwerp bestemmingsplan voor ’t Veen Noord gepresenteerd aan belangstellenden en omwonenden in Hattem.

Lees verder

Fijne Feestdagen

Nog een paar dagen en dan is het Kerst .....

Lees verder

Zo net voor de feestdagen zijn alle woningen in De Waterkant opgeleverd. Kijk je mee. Dorps wonen aan de waterkant.

Lees verder

Voor de direct omwonenden en de gebruikers van de naast gelegen panden was dinsdagavond 11 december een informatieavond over de woningbouwontwikkeling Hattem 't Veen.

Lees verder

Nieuwe wijk in Hattem

Eerder kondigde we al aan dat de website van Assenrade een nieuw jasje heeft gekregen. Nu willen we je alvast laten kennismaken met de nieuwe woonwijk 't Veen in Hattem. Kijk je mee?

Lees verder

Het is alweer een aantal jaren geleden dat de website van Assenrade live ging. Na het succes van het plan is het binnenkort tijd voor een nieuwe wijk "Het Veen" en daar hoort een vernieuwde en uitgebreide website bij . Vol trots presenteren we het nieuwe design van Nieuwbouw Hattem!

Lees verder

De eerste woningen zijn opgeleverd in Waterkant in Assenrade! Het gaat om 20 huishoudens die gaan wonen in rij-, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen in Hattem. Dorps wonen aan de Waterkant.

Lees verder

Het succes van Assenrade krijgt een vervolg van 4 nieuwe huizen. We zijn nu druk bezig om alles gereed te maken om in het 3e kwartaal in verkoop te gaan met de laatste fase | Fase 4.

Lees verder

Donderdag 11 januari is gestart met de bouw van project Waterkant in Assenrade te Hattem.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.