Logo Logo

Nikkels bouwbedrijf uit Twello zal een klein jaar na de verkoop van de eerste fase van Het veen gaan starten met bouwen in het plan.

Lees verder

Vlak bij het historische centrum van Hattem, in het noorden van ‘t bedrijventerrein, komt de groene, gemoedelijke nieuwbouwwijk Het Veen. We werken hard aan de planvorming van dit nieuwbouwproject en gaan er vanuit dat we dit najaar kunnen starten met de verkoop. De 1e woningschetsen zijn gereed en worden binnenkort op de site geplaatst. Houd het nieuws in de gaten!

Lees verder

Op dit moment zijn wij achter de schermen het Veen in Hattem vorm aan het geven. De vergunningen worden aangevraagd. Lees hier meer over waar we mee bezig zijn

Lees verder

Wordt 2020 het jaar dat je je gaat oriënteren op een nieuwe gezinswoning of heb je misschien al een nieuwbouwwoning gekocht? Wat je nieuwbouwplannen ook zijn, we wensen je een gelukkig woonjaar toe!

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van een woning in Assenrade fase 4. De bouw gaat van start! Dit betekent dat je binnenkort een bezoek kunt brengen aan de notaris.

Lees verder

De gezellige decembermaand staat weer voor de deur. Sinterklaas met zijn gedichten en surprises. Kerstmis met cadeautjes onder de boom en kerstdiners. En natuurlijk Oud en Nieuw met oliebollen en champagne. Tijdens deze maand zijn er aangepaste openingstijden.

Lees verder

De keuken, het kloppend hart van je nieuwe huis in Assenrade. De kinderen doen er hun huiswerk aan de grote eettafel, vrienden komen langs voor uitgebreide diners en het is de plek waar je gezin iedere dag weer samenkomt. In jouw nieuwbouwhuis heb je de kans om deze zo te ontwerpen dat hij perfect bij jullie leven past. Een keuken helemaal naar eigen wens en smaak. Welke keukenstijl pas het best bij jou?

Lees verder

Je hebt een woning toegewezen gekregen in Assenrade en een verkoopgesprek gehad. Je bent helemaal enthousiast en wilt overgaan tot aankoop van de woning. Je maakt een tekenafspraak bij de makelaar of je tekent online het koopcontract en de aannemingsovereenkomst. Maar wat staat hier precies in?

Lees verder

Woongeluk haal je niet alleen uit je woning. Maar ook uit een leefomgeving waarin je jezelf prettig, veilig en thuis voelt. Omroep Gelderland deed onderzoek naar de 'aantrekkelijkste gemeente van Gelderland'. En raad eens? Hattem staat met stip op nummer 1. Wat maakt Hattem zo aangenaam om te wonen?

Lees verder

Assenrade fase 4 is nu in verkoop! Je kunt t/m donderdag 26 september 17.00 uur online je voorkeuren doorgeven. Op vrijdag 27 september wijzen we de woningen toe.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.