Opgeleverd

Ideeën voor het inrichten van je veranda

6 november '23

In de herfst zijn we snel geneigd om binnen te zitten, maar met een overkapping in de tuin is dat verleden tijd. Een veranda biedt je een beschutte plek, waar je het hele jaar door droog zit. Het brengt het binnen leven naar buiten. Want wanneer je de veranda voorziet van een terrasverwarming of open haard is het ook in de herfst goed toeven in de tuin. Maar hoe wil je jouw overkapping gaan gebruiken? Wordt het de plek om met het hele gezin te relaxen op een grote loungebank? Of zet je er een grote eettafel neer om uitgebreid te kunnen dineren met vrienden?  

image alt

Een sfeervolle plek om te relaxen

Wil je op de koelere dagen ook tot laat in de avond zoveel mogelijk genieten van het buitenleven? Installeer dan een terrasverwarming of kies voor een open haard. Een open haard in je terrasoverkapping zorgt niet alleen voor warmte maar geeft de ruimte ook sfeer. Met wat kaarsen, lampjes, een warme deken en een schapenvacht maak je het geheel af. En een grote loungebank of hangstoel mag natuurlijk niet ontbreken!

image alt

Koken en dineren in de buitenlucht

Wie denkt dat je alleen kunt barbecueën in de zomer heeft het mis! Jouw veranda is dé ideale plek voor het plaatsen van een buitenkeuken. En dat hoeft echt niet duur te zijn. Met een paar planken, kistjes en niet te vergeten een barbecue bouw je er gemakkelijk zelf een. In de veranda staat de buitenkeuken altijd droog, waardoor je er het hele jaar door kunt koken. Een grote eettafel maakt het plaatje compleet. Zo kan je meteen jouw maaltijd opeten. Ideaal!