Opgeleverd

Verkoop Het Veen fase 4 is gestart

28 april '22

Het is zover: de online verkoop van de 32 woningen in Het Veen fase 4 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

image alt

Geef je voorkeuren door

Kijk bij je favoriete woning(en) voor onder andere de plattegronden en verkoopdocumenten. Documenten zoals het meer- en minderwerk en de afwerking vind je in jouw account van Mijn Eigen Huis. Log in en geef online maximaal 5 voorkeuren door. Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak er dan snel een aan.

image alt

Uitslag

Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met donderdag 5 mei om 14.00 uur. Op vrijdag 6 mei krijg je uiterlijk aan het einde van de dag via e-mail de uitslag van de toewijzing en je ziet in jouw account of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. Wil je meer weten over de toewijzing of wil je weten hoe de tussenwoningen met voorwaarden worden toegewezen? Lees hier alles over het kopen van een woning en de toewijzingsprocedure.

Financiële check en inkomensverklaring

Heb jij interesse in één van de woningen? Naast de aanmeldduur wordt er bij meerdere geïnteresseerde op één bouwnummer ook gekeken naar de financiële check. Deze check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Meer weten? Lees hier verder over de financiële check.

Daarnaast bevat Het Veen fase 4 een aantal tussenwoningen met voorwaarden. Eén van deze voorwaarden betreft een maximaal gezamenlijk bruto jaarinkomen van €55.000. Dit moet aangetoond worden middels een IB60-formulier. Je kunt je/jullie inkomensverklaring(en) samen met je financiële check uploaden als 1 document in je Mijn Eigen Huis Account wanneer de verkoop is gestart. Lees hier meer over deze voorwaarden.

Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten
Ook wonen in Het Veen? Bekijk de woningen