Opgeleverd

Regel tijdig een financiële check

7 april '22

Als je een nieuwe woning koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers van Het Veen fase 4? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start.

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door, nadat de verkoop is gestart, een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze uploadmogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft. Ben jij geïnteresseerd in een tussenwoningen met voorwaarden? Upload dan jouw financiële check tegelijk met het IB60-formulier in één document. Meer weten? Lees hier verder over de tussenwoningen met voorwaarden.

Let er op dat er staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie. 

Mocht je geïnteresseerd zijn in een tussenwoning met voorwaarden dan moet je het IB60 formulier samenvoegen tot één PDF met jouw financiële check en deze uploaden. Op basis van dit formulier kan bepaald worden of jij voldoet aan de inkomensgrens.

Rabobank denkt graag met je mee

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw woning in Het Veen fase 4. Marijke Kievit, Suzan Tiebot, Dennis Hilberts en Luuk Willems van de Rabobank denken graag met je mee en geven je inzicht in de financiële zaken die komen kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Neem contact met ze op en vraag je financiële check digitaal aan via onderstaande button.

Meer informatie over het kopen van een nieuwbouwwoning, de toewijzing en online kopen of bij de makelaar vind je op onze pagina 'woning kopen'.

Financiële check aanvragen
Marijke Kievit
Suzan Tiebot
Dennis Hilberts
Luuk Willems