Opgeleverd

De bouwnummers van Het Veen fase 4 staan live

8 april '22

Goed nieuws! Het grootste gedeelte van de voorbereidingen voor Het Veen fase 4 zijn gedaan. Nu is het daarom tijd om de bouwnummers uit deze fase aan te kondigen. Wij hebben de bouwnummers op de website geplaatst. Naar verwachting gaat Het Veen fase 4 nog voor de zomer in verkoop. Bekijk snel de verschillende bouwnummers in Het Veen fase 4 en meld je aan als geïnteresseerde bij jouw favoriete bouwnummer.

Bekijk de bouwnummers

Voorlopige prijzen

Hoewel de definitieve prijzen voor de woningen in Het Veen fase 4 nog niet zijn vastgesteld, zijn er nu wel indicatieprijzen bekend. De goedkoopste woning heeft een v.o.n. prijs van €210.000 v.o.n en de duurste woning kost ongeveer €625.500. Heb je al een woning op het oog? Kijk dan snel bij het woningaanbod of jouw favoriete woning binnen je budget valt. Uiterlijk een week voordat de verkoop start zijn de definitieve v.o.n. prijzen bekend. 

Let wel op! De woningen met een prijs van €210.000,- hebben meerdere toewijzingscriteria zoals een maximaal gezamenlijk bruto jaarinkomen van €55.000. Dit moet aangetoond worden middels een IB60-formulier. Je kunt je/jullie inkomensverklaring(en) samen met je financiële check uploaden als 1 document in je Mijn Eigen Huis Account wanneer de verkoop is gestart. Lees hier meer over deze voorwaarden.

Meld je aan en doe de financiële check

Onder 'Woningen' kun je nu de 32 verschillende bouwnummers bekijken. Het Veen fase 4 bestaat uit 32 woningen, waarvan 10 hoekwoningen, 3 tussenwoningen, 15 tussenwoningen met voorwaarden en 4 2-onder-1 kap woningen.

Heb jij interesse in één van de woningen? Laat jouw NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van jouw voorkeur en voeg deze toe aan je wensenlijst. Wij houden jou dan op de hoogte van het laatste nieuws en de aanmelding geldt ook als aanmeldduur. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans je maakt op een woning zodra de verkoop start. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer, dan kijken wij namelijk ook naar de aanmeldduur.

Daarnaast wordt er door ons ook gekeken naar de financiële check. De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door, nadat de verkoop is gestart, een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Meer weten? Lees hier verder over de financiële check.