2-onder-1 kap woningen #074

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Deze royale 2 onder 1 kapwoning met vrijstaande berging staat op een perceel van circa 289 m2, direct aan het prachtige park in fase 4 van Het Veen. Het is een ruime, zonnige woning met een woonoppervlakte van circa 161 m2 en 3 slaapkamers. Ruimte genoeg dus voor het hele gezin. De tuin ligt bovendien op het zuiden. Dit is een ideale woning voor tuinliefhebbers en buitenmensen, in een groene omgeving, maar toch ook dicht bij het centrum van Hattem. Hoe mooi wil je het hebben?


In aanbouw / bewoond

2-onder-1 kap woningen #074

ca. 161 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
1 Parkeerplaats
ca. 138 m2Tuin
Zuiden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Het Veen hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!