Opgeleverd

Nieuw woningaanbod: Het Veen fase 4

18 maart '22

Nu de woningen van Het Veen fase 1, 2 en 3 zijn verkocht, is het tijd om een nieuwe fase in dit project aan te kondigen: Het Veen fase 4. Wij hebben de woningtypes uit deze fase samen met de circa vanaf prijzen op de website geplaatst. De verwachting is dat deze fase nog voor de zomer in verkoop gaat. Bekijk snel het nieuwe woningaanbod met prijzen vanaf €210.000 en schrijf je in!

Nieuw woningaanbod bekijken

Unieke ligging en een Groenverklaring

In Het Veen fase 4 komen 32 nieuwbouwwoningen. In deze fase zitten 10 hoekwoningen, 3 tussenwoningen, 4 2 onder 1 kap woningen en 15 tussenwoningen met voorwaarden. De architectuur van de woningen is vergelijkbaar met de architectuur van de woningen uit de voorgaande fases.

Het grootste gedeelte van de woningen uit Het Veen fase 4 liggen aan een mooi park dat in dit gedeelte van de wijk wordt ontwikkeld. Ook ligt de tuin van de 2 onder 1 kap woningen op het zuiden waardoor je altijd een zonnige tuin hebt. Daarnaast krijgen enkele hoekwoningen een erker aan de voorzijde van de woningen. Vanuit deze erker kijk je prachtig uit over het park voor de woning. 

Daarnaast krijgen alle woningen uit Het Veen fase 4 ook een Groenverklaring. Een Groenverklaring wordt afgegeven aan nieuwbouwprojecten die extra duurzaam zijn en gebouwd zijn met 100% duurzaam hout. De woningen in deze fase hebben energielabel A++++. Informeer ook bij je hypotheekverstrekker naar de extra hypothecaire mogelijkheden voor woningen met een groenverklaring.

Tussenwoningen met voorwaarden

Een tussenwoning met aanvullende toewijzingscriteria is bestemd voor mensen die een gezamenlijk bruto jaarinkomen van maximaal € 55.000 hebben. Ook zit er op deze woningen een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht zodat deze woningen uitsluitend aangeboden kunnen worden aan starters en doorstromers. Wil je alles weten over deze voorwaarden en je optimaal voorbereiden voor de start verkoop zodat jij in aanmerking kan komen voor dit woningtype? Lees hier dan snel verder over tussenwoningen met voorwaarden.

Alles over de voorwaarden van de tussenwoningen
image alt

Schrijf je in!

Welk woningtype spreekt jou het meest aan? Laat je NAW gegevens achter onder het woningtype van jouw voorkeur. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en deze aanmelding geldt ook als aanmeldduur. Dus hoe sneller je dit doet hoe groter de kans op een woning.

Meer weten over de voorwaarden? Lees alles over de tussenwoningen met voorwaarden
Ben jij geïnteresseerd? Bekijk het woningaanbod