Opgeleverd

De bouwnummers van fase 1 staan online

19 oktober '20

De bouwnummers met de indicatieve prijzen en de plattegronden staan online. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod.

Woningaanbod bekijken

Welke woning spreekt jou het meeste aan?

De 21 eengezinswoningen die in Het Veen fase 1 worden gerealiseerd zijn allemaal net even anders. De gevels verschillen per huis, zo heeft het ene huis een topgevel en de andere woning een dwarskap. Het is een mooie mix geworden. Welke woning spreekt jou het meeste aan? Heb je interesse in een twee-onder-één-kap woning of vrijstaand huis? Of kies je voor een hoekwoning of tussenwoning? 

Nieuwbouw Hattem Het Veen Vrijstaande woning bouwnummer 1

Voorlopige prijzen

Hoewel de definitieve prijzen voor de woningen in Het Veen fase 1 nog niet zijn vastgesteld, zijn er nu wel indicatieprijzen bekend. De goedkoopste woning heeft een v.o.n. prijs van €260.000 v.o.n en de duurste woning kost €595.000. Heb je al een woning op het oog? Kijk dan gauw bij het woningaanbod of jouw favoriete woning binnen je budget valt. Uiterlijk een week voordat de verkoop start zijn de definitieve v.o.n. prijzen bekend. 

Let wel op! De woningen met een prijs van €260.000,- hebben een zelfbewoningsplicht. Daar lees je hier meer over.

Meer over zelfbewoningsplicht

Plattegronden

Ook staan bij elk bouwnummer nu plattegronden online, zo kan jij al heerlijk gaan fantaseren over de indeling van jouw droomhuis. 

Interesse? Schrijf je in!

Ondertussen wordt er hard gewerkt naar de start van de verkoop van dit nieuwbouwplan in Hattem 't Veen. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken. De komende weken krijg je dan als eerste de nieuwste informatie over Het Veen fase 1. Ook ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke account. Het is dus belangrijk om zo'n account van tevoren aan te maken.