Woonwensenenquête 't Veen

5 april '19

In december 2018 (tijdens de informatieavond) zijn we gestart met de woonwensenenquete voor Hattem 't Veen. Inmiddels hebben al ruim 400 mensen deze ingevuld. Daar zijn we uiteraard heel blij mee, want dat geeft ons de mogelijkheid om het plan nog beter af te stemmen op jullie woonwensen. Dit is de tussenstand.

De tussenstand

Deze meest opvallende uitkomsten van de enquête delen we graag met je:

  • Voornamelijk gezinnen met kinderen hebben interesse in wonen op deze plek
  • 75% van de respondenten woont nu in een koopwoning
  • Bijna 70% van de respondenten is op zoek naar een woning in de prijsklasse van € 200.000,- tot € 400.000,- 
  • De voorkeur gaat bij de meeste respondenten uit naar een woning met begane grond, eerste verdieping, zolderverdieping en een tuin
  • De overgrote meerderheid van de respondenten heeft de voorkeur voor de architectuurstijlen "oud Hollands" en "tuindorp"
  • Het overgrote deel van de respondenten komen uit of wonen in Hattem en Zwolle

Dit is nog maar de tussenstand. De uitkomst van de enquête om het ontwerp verder vorm te geven nemen we mee in de bestemmingsplan procedure.

Hattem Het Veen
Hattem Het Veen
Hattem t Veen
Hattem t Veen

Denk met ons mee

Wat past meer bij jou: een woning met alle ruimte voor je gezin of een knusse plek voor jullie tweeën? Zoek je ruimte voor je auto of pak je altijd de fiets? Welke voorzieningen zie je graag in de buurt? En hoe sluit duurzaamheid aan op jouw woonomgeving? Wij zijn erg benieuwd hoe jij het liefst woont, laat het ons weten en vul de enquête in! Zo realiseren we jouw woonwensen in Hattem

  Hattem 't Veen
  Planning