Informatieavond woningbouwontwikkeling Hattem 't Veen

13 december '18

Voor de direct omwonenden en bedrijven rondom de ontwikkellocatie in Het Veen was dinsdagavond 11 december een informatieavond over de woningbouwontwikkeling Hattem 't Veen. Een druk bezochte avond in De Marke waar we het concept plan presenteerde. Een eerste kennismaking met het nieuwbouwplan op de voormalige locatie Antartica en BeterBed en waar op dit moment nog de kringloopwinkel gevestigd is. 

De herontwikkeling Hattem 't Veen

Er was veel belangstelling van zowel de omwonenden als de ondernemers. Ook de gemeente was aanwezig om vragen te beantwoorden. De reacties van de aanwezigen op de eerste concept plannen waren veelal positief en veel vragen konden door gemeente, Nikkels en BPD direct beantwoord worden.

Raymond Stapel, projectontwikkelaar bij BPD:"Het is goed te zien dat veel ondernemers en omwonenden zich betrokken voelen bij de transformatie van Het Veen en deze locatie in het bijzonder. Door hierover het gesprek aan te gaan krijgen Hattemers meer zicht op de voortgang van deze transformatie en wij een goede indruk van wat er bij de Hattemers speelt rondom onze plannen."

Bestemmingsplan

De afgelopen periode hebben BPD en Nikkels in samenwerking met gemeente Hattem het woningbouwplan uitgewerkt tot een bestemmingsplan. Naar verwachting gaat dit in het 1e kwartaal van 2019 in procedure. Indien de procedure voorspoedig verloopt zal de verkoop van de eerste woningen starten in het derde kwartaal van 2020 en de bouw medio 2021/2022.

Nieuwe website en enquête

Nu de nieuwe website live is kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Op deze wijze blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in Het Veen. Hoe de wijk ‘t Veen er daadwerkelijk uit gaat zien, bepalen we graag samen met de toekomstige bewoners. Ben je op zoek naar een woning voor de hele familie, zoek je voor het eerst een eigen plekje of heb je andere wensen? Laat het ons weten via de enquête.

Naar de enquête

Naar de website Het Veen
Wat zijn je woonwensen? Naar de enquête