Vrijstaande woningen

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Vrijstaande woningen

Ben jij op zoek naar een vrijstaand huis met een grote tuin erbij? Dan zijn deze woningen in Het Veen zeker iets voor jou. Wat dacht je van een woonoppervlak van 145 m2 en een tuin van 280 m2 tot 340 m2? Vanuit de keuken aan de achterzijde, loop je via de schuifdeuren zo de tuin in. Die tuin ligt vrijwel geheel rondom het huis. Zie je het al voor je: een mooie zomeravond waarop je gezellig met vrienden of familie op het terras een hapje eet? Genietend van al het groen om je heen? 


In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woningen

ca. 162 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
Tuin
Zuiden
image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Het Veen hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!