Tussenwoningen

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Tussenwoningen 

Knus en eigentijdse tuindorp-woningen met de uitstraling van de jaren 30 en de voordelen van nu. Zo kunnen we de tussenwoningen in Het Veen het best omschrijven. Deze woningen hebben een woonoppervlakte van circa 124 m2 én een heerlijke achtertuin. Welke zonligging je ook kiest, vanuit je woonkamer geniet je daar optimaal van. Via de schuifdeuren loop je zo het terras op. Dat wordt ’s zomers dus lekker veel buiten zitten. Een groot gedeelte van de tussenwoningen heeft ook nog een unieke ligging in de wijk doordat deze aan het park liggen. De woningen in deze fase zijn extra duurzaam, ze hebben een Groenverklaring. Dit betekent dat de woningen voldoen aan energielabel A++++ en beschikken over een 100% duurzaam hout certificering.

In aanbouw / bewoond

Tussenwoningen

ca. 124 - 125 m2
5 kamers
vloerverwarming gedeeltelijk
Tuin
dorpsleven
image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Het Veen hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!