Tussenwoningen

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Tussenwoningen 

Knus en eigentijdse tuindorp woningen met de uitstraling van de jaren 30 en de voordelen van nu, zo kunnen we de tussenwoningen in Het Veen het beste te omschrijven. Deze fraai gelegen woningen hebben een woonoppervlakte van circa 110 tot 123 m2 én een zonnige achtertuin. Vanuit je woonkamer kun je daar optimaal van genieten; door de schuifdeuren loop je zo het terras op. Dat wordt dus ’s zomers lekker veel buiten zitten. Lijkt dat jou wel wat?

In aanbouw / bewoond

Tussenwoningen

ca. 113 - 133 m2
5 kamers
Tuin
Noord, West
image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Het Veen hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!