Tussenwoningen met voorwaarden

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Tussenwoningen met voorwaarden

Knus en eigentijdse tuindorp-woningen met de uitstraling van de jaren 30 en de voordelen van nu. Zo kunnen we de tussenwoningen in Het Veen het best omschrijven. Deze fraai gelegen woningen hebben een woningoppervlakte van circa 110 m2 én een heerlijke achtertuin op het westen of het oosten. Welke zonligging je ook kiest, vanuit je woonkamer geniet je daar optimaal van. Via de schuifdeuren loop je zo het terras op. Dat wordt ’s zomers dus lekker veel buiten zitten.


Let op! Deze woningen hebben een zelfbewoningsplicht en een anti-speculatiebeding.

In aanbouw / bewoond

Tussenwoningen met voorwaarden

ca. 109 - 110 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Tuin
Zuid-oosten
image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Het Veen hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!