Hoekwoningen #097

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Op zoek naar een fijne gezinswoning met een grote tuin, in een groene omgeving, maar toch dicht bij alle voorzieningen van het centrum? Dan is deze hoekwoning in fase 4 van Het Veen iets voor jou! Deze woning staat op de hoek van een rij met 6 woningen, direct aan het park, op een perceel van ruim 200 m2. Met een woonoppervlakte van circa 120 m2 heb je genoeg ruimte voor het hele gezin. En naast de hoofdtuin op het noorden, heb je ook nog een zijtuin op het westen. Dankzij ramen in de zijgevel aan deze kant, geniet je in de keuken van extra lichtinval. Is deze woning straks van jullie?


In aanbouw / bewoond

Hoekwoningen #097

ca. 120 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 91 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Het Veen hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!