Hoekwoningen #092

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Genieten met hoofdletter G. Dat doe je in deze fijne hoekwoning in Het Veen; vanaf het 1e kopje koffie aan de keukentafel in de ochtend. Deze woning staat op de hoek van een rij met 6 woningen, met een fijne achtertuin op het noorden en nog een strookje zijtuin op het oosten. Met een woonoppervlakte van circa 120 m2 en 3 slaapkamers biedt deze hoekwoning alle ruimte om ontspannen te leven met het hele gezin. De voortuin ligt bovendien op het zuiden, direct aan het groene park met de vijver, waar de kinderen lekker kunnen spelen. Zie je het al voor je?


In aanbouw / bewoond

Hoekwoningen #092

ca. 120 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
ca. 59 m2Tuin
Noorden

Overzicht wordt geladen..

image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Het Veen hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!