Hoekwoningen

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Hoekwoningen

Een groot gedeelte van de hoekwoningen heeft een unieke ligging in de wijk doordat deze aan het park liggen. De hoekwoningen in Het Veen hebben niet alleen een voor- en achtertuin, maar ook nog een stukje tuin aan de zijkant van het huis. Bovendien zijn er een aantal woningen waarbij optioneel een aangebouwde berging mogelijk is. Bij die woningen is de totale kaveloppervlakte iets groter. De woonoppervlakte van de hoekwoningen is circa 124 tot 127 m2. Enkele hoekwoningen beschikken over een erker aan de voorzijde van de woning. De woningen in deze fase zijn extra duurzaam, ze hebben een Groenverklaring. Dit betekent dat de woningen voldoen aan energielabel A++++ en beschikken over een 100% duurzaam hout certificering.

In aanbouw / bewoond

Hoekwoningen

ca. 124 - 127 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Tuin
dorpsleven
image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Het Veen hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!