Hoekwoningen

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Hoekwoningen

De hoekwoningen in Het Veen hebben niet alleen een voor- en achtertuin, maar ook nog een stukje tuin aan de zijkant van het huis. Bovendien kunnen een aantal woningen voorzien worden van een aangebouwde berging. Daardoor is de totale kaveloppervlakte iets groter dan bij de tussenwoningen. De woonoppervlakte van de hoekwoningen varieert van circa 110 tot 120 m2. Wil je meer weten?

In aanbouw / bewoond

Hoekwoningen

ca. 124 - 127 m2
5 kamers
vloerverwarming geheel
Tuin
Noord, West
image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Het Veen hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!