2 onder 1 kapwoningen

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

2-onder-1 kap woningen

Deze ruime, zonnige 2 onder 1 kapwoningen in Het Veen hebben een zij-entree bij de oprit naar de berging. Met een woonoppervlakte van circa 135 tot 140 m2 bieden deze woningen genoeg ruimte voor het hele gezin. Met de tuin, van in totaal circa 195 tot 230 m2, gelegen op het zuiden zijn dit ideale huizen voor tuinliefhebbers en buitenmensen. Hier is iets moois van te maken. En zo woon je dicht bij het centrum van Hattem en toch in het groen! Iets voor jou?

In aanbouw / bewoond

2 onder 1 kapwoningen

ca. 156 - 159 m2
5 kamers
Vloerverwarming geheel
Tuin
Zuiden
image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Het Veen hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!