2-onder-1 kap woningen

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

2 onder 1 kapwoningen

De woningen in deze fase zijn extra duurzaam, ze hebben een Groenverklaring. Dit betekent dat de woningen voldoen aan energielabel A++++ en beschikken over een 100% duurzaam hout certificering. De 2 onder 1 kapwoningen hebben een unieke ligging in de wijk doordat ze aan het prachtige park liggen. Deze ruime, zonnige 2 onder 1 kapwoningen in Het Veen hebben een zij-entree bij de oprit naar de berging. Met een woonoppervlakte van circa 156 tot 159 m2 bieden deze woningen genoeg ruimte voor het hele gezin. De zonnige tuin op het zuiden ligt op een kavel van circa 235 m2 tot 290 m2. Ideale huizen voor tuinliefhebbers en buitenmensen dus. En ook nog eens in een groene omgeving, maar toch dicht bij het centrum van Hattem. Hoe mooi wil je het hebben?

In aanbouw / bewoond

2-onder-1 kap woningen

ca. 156 - 159 m2
5 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
Parkeerplaats
Tuin
dorpsleven
image alt

Zonnepanelen

De woningen zijn standaard uitgerust met zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening dan in een bestaande woning van dezelfde grootte zonder zonnepanelen.

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze woningen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle woningen in Het Veen hebben een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!