Opgeleverd

De fasering van de woningen is bekend

21 september '20

Waar staat precies dat leuke huis in Het Veen fase 1 en hoe zijn de fases van Het Veen verdeeld? Je kunt nu precies zien welk woningtype waar komt te staan binnen het nieuwbouwproject Het Veen Hattem. Ligt de woning aan het aan de Populierenlaan? En wat is de ligging van de tuin?

Waar wil jij wonen?

Hoe ziet mijn nieuwe woningtype er uit? Hoe groot is mijn nieuwe woningtype? En hoeveel slaapkamers heb ik straks ongeveer? Allemaal heel belangrijke vragen in jouw zoektocht naar je nieuwe woning. Maar wat minstens net zo belangrijk is... Hoe liggen die woningtypes dan? Heb ik uitzicht over de wadi? Of ligt de woningen aan de lange doorgaande Populierenlaan? Je kunt het allemaal zien op de verkavelingskaart.

Wat is de ligging van de tuin?

Heb je interesse in een woning in Het Het Veen dan is het natuurlijk belangrijk om te weten wat de ligging van de tuin is. Heb je behoefte aan een tuin met zon en schaduw plekken of wil je een tuin die de gehele dag zon heeft? Daarnaast speelt ook het formaat van de tuin een rol. Heb je een tuin op het Noorden, maar is het een diepe tuin? Ook dan heb je zon. Kan ik straks in het avondzonnetje barbecueën in de tuin? Of juist van het ochtendzonnetje genieten met een kopje koffie? Bestudeer onderstaande kaart maar eens goed. Linksboven in de kaart zie je een pijl die naar het noorden wijst. Tel uit je winst en kijk dus hoe de tuinen liggen t.o.v. de pijl. Klik in de kaart en je ziet de woningtypes oplichten. Je ziet dus precies welk woningtype waar ligt!