Rabobank helpt je bij je financiële check!

13 april '21

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers in Het Veen? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop van Het Veen fase 2 is gestart. De Rabobank biedt je de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

Hoe werkt het?

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank IJsseldelta. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Financieel adviseurs Rienk, Suzan en Maikel van de Rabobank zijn nauw betrokken bij het project Het Veen. Zij gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij project Het Veen bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken. Wil je je alvast voorbereiden of informatie lezen? Met het Rabo Hypotheekdossier kun je online alvast een uitgebreide berekening maken (ook beschikbaar als je geen klant bent bij Rabobank). Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op rabobank.nl/particulieren/hypotheek/hypotheekvormen-en-voorwaarden/ .

Wist je bijvoorbeeld dat...

..wonen in een nieuwbouwhuis een hele duurzame keuze is? Een nieuwbouwhuis voldoet namelijk aan de allernieuwste duurzaamheidsnormen. Rabobank beloont die keuze met een aantrekkelijke korting op je hypotheekrente.

..je maximaal 9.000 euro extra leencapaciteit krijgt wanneer je een woning koopt met een EPC-waarde van 0,4 of minder? Bij een nul-op-de-meter woning kan de verruiming zelfs oplopen tot maximaal 25.000 euro.

..de hypotheekofferte met plusvoorwaarden wel 12 maanden geldig is.

..je meerwerkopties tot 20% van de kosten buiten de aanneemsom kunt meefinancieren in je hypotheek? Zo kun je straks je nieuwbouwhuis in Het Veen helemaal naar eigen smaak inrichten.

..de rente die je betaalt over je bouwdepot gelijk is aan de rente die je ontvangt? Bovendien heeft het bouwdepot een maximale looptijd van 2 jaar.

Online videogesprek: Dé start voor jouw nieuwe droomwoning

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak met Rienk, Suzan, of Maikel, financieel adviseurs bij Rabobank. Een eerste gesprek is gratis en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Rienk van de Wetering, Financieel adviseur voor particulieren, 06 12 63 02 02
Suzan Tiebot, Financieel adviseur voor particulieren, 06 13 96 01 55
Maikel Arling, Financieel adviseur voor ondernemer in privé, 06 22 60 44 76