Opgeleverd

Prijsindicatie woningen Het Veen fase 3

29 november '21

Twee weken geleden hebben wij de verschillende woningtypes bekend gemaakt voor Het Veen fase 3. Deze fase bestaat uit hoekwoningen, tussenwoningen en tussenwoningen met voorwaarden. Nu zijn jullie natuurlijk benieuwd naar de prijzen per woningtype. Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan het bepalen van de precieze prijzen, maar wij willen jullie alvast een idee geven van wat deze woningen ongeveer gaan kosten zodat jij je beter en gerichter kan oriënteren.

Circa prijzen per woningtype

Zoals aangegeven zijn wij nog druk bezig met het vaststellen van definitieve prijzen, maar wij kunnen op dit moment wel aangeven wat de prijzen ongeveer gaan zijn per woningtype. Bij ieder woningtype van Het Veen fase 3 hebben wij de circa vanaf-prijzen vermeld. Hierdoor kan jij alvast bepalen of jouw favoriete woningtype ook binnen jouw budget past. Ondertussen blijven wij doorwerken aan onder andere de ontwikkeling van de bouwnummers en de prijzen. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, delen wij deze met jullie.

Geïnteresseerd in een woning in Het Veen fase 3? Schrijf je dan in als belangstellende onder jouw favoriete woningtype op de 'Woningen'-pagina.

Bekijk de woningtypes en circa vanaf-prijzen