Ontwikkeling en bouw van Het Veen verloopt voorspoedig

20 april '22

Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en Nikkels Bouwbedrijf zijn in juni 2020 gestart met de planvorming van het eerste deelgebied van nieuwbouwproject Hattem Het Veen met in totaal zo'n 130 woningen. Nog geen twee jaar later gaat de laatste fase van dit deelgebied in verkoop. De bouw van de woningen in de eerdere fases verloopt voorspoedig. De eerste woningen worden in juni van dit jaar opgeleverd. Dit alles is vorige week gevierd met kopers en projectbetrokkenen in MFC De Marke.

Ontmoet-je-nieuwe-buren-feestje

Wethouder Auke Schipper heette vorige week namens de gemeente Hattem de eerste pioniers welkom tijdens een ‘ontmoet-je-nieuwe-buren-feestje’ van BPD en Nikkels. Schipper: “De transformatie van ’t Veen is een langgekoesterde wens van de gemeente. De afgelopen jaren zijn er gave resultaten geboekt. We zien nu dat de eerste woningen er staan en bijna worden opgeleverd. Daarmee is het bewijs geleverd dat ‘t Veen echt gaat veranderen de komende jaren. De komende tijd blijven we hard werken aan de realisatie van onze plannen. Zo biedt het ondergronds brengen van de hoogspanningskabels veel extra ontwikkelmogelijkheden en ruimte voor groen en bewegen in het gebied. Dit zal wederom een mooie mijlpaal worden voor Hattem.”

Het 'ontmoet-je-nieuwe-buren-feestje' bood de toekomstige bewoners van Het Veen de mogelijkheid om alvast te ontdekken wie er in de wijk komen te wonen. Onder het genot van een drankje konden de kopers van een woning in Het Veen het gesprek met elkaar aan gaan en elkaar leren kennen. Tijdens dit feestje kwamen er ook meerdere betrokkenen van de ontwikkeling aan het woord om te spreken over Het Veen. Met een mooie opkomst was dit een geslaagd feestje voor de toekomstige bewoners van deze wijk!

Het Veen fase 4

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van de woningen in Het Veen fase 4. De woningen uit deze fase gaan binnenkort in verkoop. Wil jij wonen in Het Veen en heb jij interesse in een woning? Neem een kijkje bij het aanbod en meld je dan nu nog aan als belangstellende bij het bouwnummer van jouw keuze. Wanneer de verkoop start ontvang je een nieuwsbrief.

Bekijk het aanbod
Benieuwd naar meer nieuws? Bekijk alle nieuwsberichten
Heb jij een vraag? Neem contact op