Opgeleverd

Nikkels bouwt op Het Veen

1 juli '20

Nikkels bouwbedrijf uit Twello zal een klein jaar na de verkoop van de eerste fase van Het veen in Hattem gaan starten met bouwen in het plan. Met de bouw van deze woningen wordt de hand gelegd aan de eerste nieuwbouwwoningen van Het Veen, met nog meer te volgen.

Wie is Nikkels?

Nikkels bouwbedrijf is een familiebedrijf met ongeveer 160 medewerkers. Ze realiseren de meeste projecten binnen de Stedendriehoek Deventer, Zutphen, Apeldoorn. Maar realiseren ook projecten in plaatsen zoals Blaricum, Zuidwolde en Zevenaar.
Nikkels werkt overwegend met vaste onderaannemers en leveranciers. Dat doen ze omdat ze een hoge kwaliteit nastreven voor uw droomhuis. Voor elke discipline hebben zij een bestand van drie tot vijf vaste partijen. Dat zorgt voor een herkenbare werkwijze met partners. Ook de opdrachtgevers zijn veelal vaste partijen.

De werkwijze van Nikkels

Nikkels is een bouwbedrijf dat projecten seriematig uitvoert. De eerste woningen in de bouwrouting proberen ze zo snel mogelijk te voorzien van een dak. Hierna kunnen alle afbouw disciplines aan het werk en ontstaat er een zogenoemd “treintje” in alle werkzaamheden. De bouwrouting wordt aangehouden van de start tot en met de oplevering. De verkooptekeningen en technische omschrijvingen vormen de basis van een woning. Uiteraard aanvullend met de eventueel door de koper gemaakte keuzes en vastgestelde alternatieven. De schakel tussen een koper en de bouwplaats zijn de kopersbegeleiders. Dit is voor een koper het aanspreekpunt voor alle vragen over het traject.

Hattem Het Veen

Al 125 jaar actief

Het bouwbedrijf beleeft dit jaar een bijzonder jaar, vanwege het 125-jarig bestaan. De geschiedenis van Nikkels bouwbedrijf voert terug naar twee eeuwen geleden. Het is eind 19e eeuw, om precies te zijn in 1895, als Jacobus Nikkels als plattelandstimmerman zijn eigen bedrijf begint in het bakhuisje naast zijn boerderij. Het bakhuisje en de boerderij stonden op de plek waar Nikkels nu nog steeds gevestigd is, aan de Zuiderlaan 1 in Twello.

Inmiddels is de 5e generatie toegetreden tot het familiebedrijf, waar medewerkers te allen tijde worden gewaardeerd voor wat zij doen: het realiseren van hele mooie bouwwerken voor een brede groep van opdrachtgevers en partners. Een mooie basis om met vertrouwen naar de toekomst te kijken.

Meer informatie over Nikkels bouwbedrijf
  Meer nieuws
  Woningaanbod