Nieuwe fase: Het Veen fase 3

28 oktober '21

Is het je niet gelukt om een woning te verkrijgen in Het Veen fase 1 of 2, maar wil jij wel graag wonen in Hattem Het Veen? Dan hebben wij super goed nieuws voor jou: fase 3 van deze wijk komt er aan!

Nieuwe kans

De belangstelling voor de woningen in Het Veen fase 1 en 2 was enorm. Heb jij bij deze fases achter het net gevist? Dan krijg jij binnenkort een nieuwe kans bij fase 3 van deze wijk. In de toekomst komt er ook nog een fase 4, maar voor nu is dit even de laatste kans. Meld je snel aan voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina om op de hoogte te blijven van al het nieuws en de ontwikkelingen. Binnenkort zullen wij de woningtypes op onze website vertonen zodat jij je aan kan melden voor jouw favoriete woningtype in Het Veen fase 3.

Hoe ziet fase 3 eruit?

“Hoe ziet fase 3 eruit en wat voor woningen komen er in deze fase?”, horen we je denken. Het ontwerp en de architectuur van deze woningen blijft hetzelfde als de voorgaande fases. In Het Veen fase 3 bouwen wij in totaal 14 woningen, waarvan 8 tussenwoningen en 6 hoekwoningen. Deze woningen komen te liggen aan de populierenlaan. In de vogelvlucht zijn dit de drie blokjes met woningen die voor de witte blokken staan. 

De inschrijving voor deze fase is volledig online. Daarvoor heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. In dit account vind je straks alle verkoopdocumentatie, jouw favoriete woning(en) en kan je zodra de verkoop is gestart je voorkeuren doorgeven. Je kunt jouw favoriete woningen gemakkelijk toevoegen aan je wensenlijst. Zo kan je straks snel je voorkeuren doorgeven in je account, zodra de verkoop is gestart.

Vogelvlucht Het Veen