Opgeleverd

Het Veen fase 2 staat online

26 maart '21

De woningtypes met de vanaf prijzen van Het Veen fase 2 staan online. Meld je aan voor deze tweede fase onder het woningaanbod van fase 2? Bekijk snel het nieuwe woningaanbod.

Woningaanbod bekijken

Welke type woning spreekt jou het meeste aan?

De 21 duurzame woningen zijn allemaal even comfortabel. Alle woningen zijn voorbereid op de toekomst. Tevens heeft elk woningen een heerlijke tuin en genoeg ruimte voor en achter de woning. Welke woning spreekt jou het meeste aan? Heb je interesse in een rijwoningen of kies je toch liever voor één van die prachtige 2 onder 1 kapwoning of vrijstaande woning?

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van Het Veen fase 2. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter onder het woningtype van je voorkeur door op de button 'aanmelden voor projectfase' te klikken. De komende tijd krijg je dan als eerste de nieuwste informatie over deze fase, zoals de bouwnummers van fase 2. Ook ontvang je de start verkoop datum, zodra deze definitief is. Bereid je alvast voor door een persoonlijke account aan te maken. Met dit account heb je straks toegang tot alle verkoopdocumenten.