Opgeleverd

Meer- en minderwerk in Het Veen

22 juni '21

Bij nieuwbouw is het heel simpel. Je kunt een woning casco kopen, dus zelfs zonder sanitair en badkamerinrichting, en regelt dan de afwerking zelf. Handiger is om een woning ook inclusief sanitair en badkamerinrichting te laten opleveren, wat voordeliger is aangezien de aannemer voordelig inkoopt bij tegel- en badkamerleveranciers.

Je kunt daarnaast ook fundamentele aanpassingen laten doen aan de woning zoals een uitbouw en/of dakkapel. Dat noemen we meerwerk en komt bovenop de prijs van een woning. Als je bijvoorbeeld geen badkamer wilt is dat minderwerk en wordt dit van de prijs afgetrokken. Dit alles is in de meerwerklijsten opgenomen, deze vind je in jouw Mijn Eigen Huis omgeving.

Opties

Genoeg over wat meer- en minderwerk is, laten we het leukste bespreken: wat is er allemaal mogelijk in Het Veen fase 2? Er zijn 4 verschillende woningtypes: tussenwoningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en een vrijstaande woning. Bij ieder bouwnummer zijn de mogelijkheden terug te vinden in de meerwerklijsten. Zo kan je onder andere kiezen uit het toevoegen van een dakkapel of dakvenster. Ook is het mogelijk om een zolderindeling toe te laten voegen.

Ook leuk: de keuze voor een uitbouw waarmee je je woonkamer extra ruimte geeft. Je kan kiezen uit een uitbouw van 120cm of een uitbouw van 240cm. Deze uitbouw maakt jouw huis extra groot! Benieuwd naar alle opties? Deze staan op de meerwerklijsten welke onderdeel uitmaken van de contractstukken. De lijsten zijn terug te vinden in jouw Mijn Eigen Huis omgeving.

image alt

Jouw keuzes

Samen met de kopersadviseur van de aannemer neem je de complete opties door voordat de woning gebouwd wordt. Zo krijg je een inschatting van wat het meer- en minderwerk je gaat kosten (of opleveren). Wel zo handig, dan kun je dit nog meefinancieren als dat nodig is in je hypotheek! Nu al wegdromen bij wat je zou willen toevoegen? Log in op jouw Mijn Eigen Huis omgeving en bekijk de meerwerklijsten.

Bekijk de woningen