Opgeleverd

Koop je huis in Het Veen fase 3 volledig online!

30 december '21

Een paar schoenen online kopen is bijna voor niemand meer vreemd. Maar dat je ook je nieuwbouw woning volledig online kunt kopen, dat is nog voor weinig mensen weggelegd. Toch kan dat in Het Veen fase 3! Liever contact met de makelaar? Dat kan natuurlijk ook. 

100% online

In Het Veen fase 3 kun je de koopcontracten voor je nieuwe woning digitaal ondertekenen! Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen. In je persoonlijke 'mijn-eigen-huis omgeving' ontvang je belangrijke berichten over Het Veen fase 3. Ook kun je hier je voorkeuren opgeven als de verkoop start en uiteindelijk met een aantal klikken verder kan je jouw eigen droomhuis kopen. 

Of de makelaar

Uiteraard blijft het ook mogelijk om persoonlijk contact te hebben met de makelaar. Dit kan zowel digitaal als fysiek. Woonfabriek Zwolle is betrokken als regio specialist voor het project Het Veen fase 3. Je kunt de projectmakelaar bereiken op 038 741 0 741 of via de mail [email protected]

Interesse?

Heb je interesse in een woning in Het Veen fase 3? De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Maak je eigen account aan en favoriet dan jouw type huis van je voorkeur. Je ontvangt dan steeds gerichtere informatie.