Opgeleverd

Het Veen krijgt vorm

30 juni '20

Vlak bij het historische centrum van Hattem, in het noorden van ‘t bedrijventerrein, komt de groene, gemoedelijke nieuwbouwwijk Het Veen. We werken hard aan de planvorming van dit nieuwbouwproject en gaan er vanuit dat we dit najaar kunnen starten met de verkoop. De 1e woningschetsen zijn gereed en worden binnenkort op de site geplaatst. Houd het nieuws in de gaten!

Eerste woningschetsen klaar

Bij de planvorming van Het Veen worden de wensen van betrokkenen meegenomen; hiervoor hebben we een uitgebreide woonwensenenquête gehouden. Het bestemmingsplan is inmiddels vastgesteld en de 1e woningschetsen zijn nu gereed. In Het Veen heb je straks keuze uit hoek- en tussenwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Alle woningen krijgen een achtertuin én voortuin. Naar verwachting starten we in het 4e kwartaal van dit jaar met de verkoop van de 1e fase. Mis het niet, schrijf je nu vast in als belangstellende!

De sfeer van een tuindorp

Het Veen wordt een actieve, gemoedelijke wijk, met natuurgebied de Wiessenberghse Kolk als achtertuin. Een wijk met de sfeer van een tuindorp, waar auto’s ‘te gast’ zijn, zodat je kinderen heerlijk en veilig kunnen spelen. Het plangebied ligt in het noorden van bedrijventerrein ’t Veen, aan weerskanten van de Populierenlaan. Dat betekent op fiets- (en zelfs loop-)afstand van het centrum en alle nodige voorzieningen in de buurt.

Interesse?

Wil jij straks graag een van de eigenaren zijn van de mooie woningen van Het Veen in Hattem? Bekijk dan de pagina 'Woningen' en laat je NAW gegevens achter onder de woning van jouw keuze. Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Laat dan onderaan deze pagina je e-mailadres achter, zodat wij je regelmatig kunnen informeren.

Blijf op de hoogte Naar het nieuwsoverzicht
Hoe wil jij wonen in Het Veen? Bekijk het woningaanbod