Het sanitair van jouw woning in Het Veen fase 4

15 april '22

Heb je al een keuze gemaakt voor welke woning je wilt gaan? Dan hebben we goed nieuws voor je. Alle woningen in Het Veen fase 4 worden namelijk inclusief sanitair en tegelwerk opgeleverd. Ontdek meer over de badkamer van jouw nieuwe woning.

Sanitair van de 2 onder 1 kap woningen

Voor het sanitair in de 2 onder 1 kap woningen kiezen we voor kwaliteit. De badkamer wordt standaard voorzien van een luxe inloopdouche met Grohe douchethermostaat, moderne wastafel en toilet. De toiletruimte op de begane grond wordt voorzien van een wandcloset met een fontein. Verder kies je zelf jouw wand- en vloertegels. Je hebt een ruime keuze uit verschillende kleuren tegels. In deze nieuwe en moderne badkamer maak je gegarandeerd elke dag een frisse start in jouw badkamer. Alle producten en tegels staan in de brochure.

Brochure voor 2 onder 1 kap woningen

Sanitair van de hoek- en tussenwoningen

De badkamer van de hoek- en tussenwoningen wordt ook standaard voorzien van een luxe inloopdouche met Grohe douchethermostaat, wastafel en toilet. In de douchehoek wordt een draingoot geplaatst. Op de begane grond wordt de toiletruimte voorzien van een wandcloset met een fontein. Zelf kies je jouw wand- en vloertegels uit een geselecteerd aanbod van verschillende kleuren. De wanden in het toilet en de badkamer worden voorzien van wandtegels in formaat 25x50cm. Op de vloeren komt een luxe, tijdloze Pamesa tegel in het formaat 45x45cm. Wil je meer weten over het sanitair, de tegels en de mogelijkheden? Neem snel een kijkje in de brochure!

Brochure voor hoek- en tussenwoningen

Sanitair van de tussenwoningen met voorwaarden

De badkamer van de tussenwoningen met voorwaarden wordt standaard voorzien van een inloopdouche met Grohe douchethermostaat en glijstang. In de badkamer komt een wastafel met een spiegel van 60x80 cm. Ook wordt er een elektrische designradiator geplaatst. De toiletruimte op de begane grond wordt voorzien van een wandcloset met een fontein. Verder kies je zelf jouw wand- en vloertegels. Je hebt de keuze uit de vier kleuren 'Grey', 'Coffee', 'Anthracite' en 'Black'. Meer weten over het sanitair en de tegels? Neem een kijkje in de brochure.

Brochure voor tussenwoningen met voorwaarden

Eigen wensen

Wil jij ook graag een ligbad of het toilet en de badkamer aanpassen naar jouw persoonlijke wensen? Dat kan, maar dit hangt af van de woning die je koopt! Neem na aankoop contact op met jouw kopersbegeleider en ontdek de mogelijkheden.