Het sanitair van jouw woning; standaard voorzieningen en keuzemogelijkheden

13 november '20

Alle woningen in Het Veen worden standaard voorzien van luxe sanitair en tegelwerk van hoogwaardige kwaliteit. Inmiddels is de keuze voor sanitair gemaakt. Lees hier meer over de sanitaire voorzieningen in de woning van jouw keuze, bekijk de keuzemogelijkheden en laat je inspireren!

Het sanitair in de toiletruimten

Alle woningen in Het Veen krijgen in de toiletruimte(n) een wandcloset van Villeroy & Boch, van de collectie O.novo, met een bedieningsplaat van Wisa. Ook de fontein is van de O.novo collectie van Villeroy & Boch. Deze krijgt daarbij een Grohe Costa fonteinkraan. De 2 onder 1 kapwoningen hebben ook een toilet op de verdieping. Hier wordt standaard geen fontein geplaatst.

Badkamer tussenwoning het Veen
Toilet woning Het Veen
Badkamer vrijstaande woning

Sanitair in de badkamer

In de badkamer van de hoek- en tussenwoningen in Het Veen zijn het wandcloset en de wastafel van de O.novo collectie van Villeroy & Boch, met een bedieningspaneel van Wisa en een Grohe Costa wastafelkraan. Ook de doucheset, met thermostatische kraan, is van Grohe. Verder wordt de badkamer voorzien van een draingoot in de douche, een wandspiegel van 60x80 cm en een planchet van 60x12 cm.

Luxueus badmeubel

In de badkamers van de 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen zijn het wandcloset + bedieningsplaat, de doucheset en de draingoot hetzelfde. In plaats van de losse elementen, worden deze woningen daarbij standaard voorzien van een handige Step badmeubelset van 90 cm, met 2 lades en een verlichte spiegel en een Grohe eurostyle wastafelkraan. U kunt kiezen voor een witte of grijs eiken uitvoering van het meubel.

Luxueus badmeubel

Tegels: 3 tinten grijs

Standaard worden de wanden in de toiletruimte en de badkamer betegeld met wandtegels van 25x50 cm in wit. U kunt kiezen tussen mat wit of glas wit. Voor de vloer van uw badkamer kunt u kiezen uit 3 tinten: Perla, Ceniza of Marengo. Voor de vloer wordt de luxe, tijdloze Pamesa tegel gebruikt van 45x45 cm, met een grijze voeg.

Andere wensen? Alles is aanpasbaar

Benieuwd naar alle sanitaire voorzieningen in je woning en de keuzemogelijkheden? Download de brochure van Filippo Keukens Badkamers en Tegels voor jouw woningtype:

Met de standaardafwerking van Filippo Keukens Badkamers Tegels ben je gegarandeerd van luxe sanitair in de badkamer en het toilet. Er is gekozen voor moderne, tijdloze sanitaire voorzieningen van hoogwaardige kwaliteit, zodat het lang mee gaat maar niet snel verveelt! Maar, smaak en wensen zijn uiteraard persoonlijk. In overleg met de leverancier is eigenlijk alles mogelijk. Filippo voorziet je graag van advies en inspiratie. Neem eens een kijkje in de showroom van Filippo, bekijk de gevarieerde collectie badkamers en tegels en maak je wensen voor jouw droomtoilet en/of droombadkamer kenbaar.