Definitieve prijzen Het Veen fase 1

26 januari '21

De definitieve prijzen van de eerste 30 woningen in Het Veen (fase 1) zijn vastgesteld. Interesse in 1 van de woningen? Lees dan snel verder, zodat je precies weet hoe je in aanmerking komt.

image alt

De prijzen

Eerder al hebben we een prijsindicatie gegeven voor de woningen in Het Veen fase 1. Wij hebben ondertussen de puntjes op de i gezet en de definitieve prijzen op deze website gezet. 

Voordat je doorklikt naar het woningaanbod en de bijbehorende prijzen, leggen we je nog even uit wat je allemaal krijgt voor deze prijs:

  • Duurzame en energiezuinige woning. Denk aan zonnepanelen, vloerverwarming in de gehele woning en uitstekende isolatie.
  • Volledig afgewerkte badkamer en toilet
  • Nieuwbouwwoningen worden vrij op naam (v.o.n.) verkocht (dat scheelt bijkomende kosten bij de aankoop)
  • Een fraai aangelegde binnentuin en openbare ruimte

Bekijk de prijzen

Binnenkort start de verkoop

De verkoop van de 30 woningen in fase 1 start binnenkort (datum volgt). Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt dan een week de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen. Meer weten over de inschrijf- en toewijzingsprocedure?

Tip: Doe een financiële check om jouw kansen op een woning te vergroten. Wat houdt dat precies in en waarom zijn jouw kansen dan groter? We vertellen het je graag op de pagina over de Financiele check.

MEH
verkoopprocedure