Download je eigen brochure van Het Veen fase 3

10 december '21

Het is vanaf nu ook mogelijk om een brochure te downloaden van je favoriete woningtype in Het Veen fase 3. Ideaal als je de details nog eens na wilt lezen of het gewoon prettig vindt om de informatie op papier te hebben. Hoe het werkt? Dat leggen we je graag uit!

image alt

Jouw favoriete woningtype in een brochure

Heb jij al een favoriete woningtype gevonden in de derde fase van Het Veen? Dan is het vanaf nu mogelijk om een brochure te downloaden met de informatie die op dit moment beschikbaar is. Ga naar de pagina 'Woningen', klik op jouw favoriete woningtype en scroll naar beneden voor de button 'Brochure aanvragen'. Na het invullen van een aantal gegevens ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel zelf kan uitprinten. Heb je meerdere favoriete woningtypes? Geen probleem! Herhaal dan bovenstaande stappen.

Bekijk de woningtypes

Meer informatie volgt

Ondertussen werken we hard om ook de bouwnummers en de bijbehorende plattegronden met jullie te kunnen delen. Zodra deze definitief zijn kan je ook per bouwnummer een digitale brochure aanvragen. 

Meer nieuws lezen? Bekijk het laatste nieuws
Benieuwd naar de woningtypes? Bekijk het aanbod