Opgeleverd

De bouwnummers van Het Veen fase 3 staan live

14 december '21

Goed nieuws! Het grootste gedeelte van de voorbereidingen voor Het Veen fase 3 zijn gedaan. Nu is het daarom tijd om de bouwnummers uit deze fase aan te kondigen. Wij hebben de bouwnummers op de website geplaatst. Naar verwachting gaat Het Veen fase 3 begin 2022 in verkoop. Bekijk snel de verschillende bouwnummers in Het Veen fase 3 en meld je aan als geïnteresseerde bij jouw favoriete bouwnummer.

Bekijk de bouwnummers

Voorlopige prijzen

Hoewel de definitieve prijzen voor de woningen in Het Veen fase 3 nog niet zijn vastgesteld, zijn er nu wel indicatieprijzen bekend. De goedkoopste woning heeft een v.o.n. prijs van €260.000 v.o.n en de duurste woning kost ongeveer €414.500. Heb je al een woning op het oog? Kijk dan snel bij het woningaanbod of jouw favoriete woning binnen je budget valt. Uiterlijk een week voordat de verkoop start zijn de definitieve v.o.n. prijzen bekend. 

Let wel op! De woningen met een prijs van €260.000,- hebben een zelfbewoningsplicht. Daar lees je hier meer over.

Meld je aan als belangstellende

Onder 'Woningen' kun je nu de 14 verschillende bouwnummers bekijken. Het Veen fase 3 bestaat uit 14 woningen, waarvan 6 hoekwoningen, 3 tussenwoningen en 5 tussenwoningen met voorwaarden.

Achter de schermen zijn wij volop bezig met de verdere uitwerking van de woningen. Zo wordt er onder andere hard gewerkt aan de definitieve prijzen en de plattegronden. Zodra er meer bekend is wordt dit gedeeld.

Heb jij interesse in één van de woningen? Laat jouw NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van jouw voorkeur en voeg deze toe aan je wensenlijst. Wij houden jou dan op de hoogte van het laatste nieuws en de aanmelding geldt ook als aanmeldduur. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans je maakt op een woning zodra de verkoop start. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer, dan kijken wij namelijk ook naar de aanmeldduur.

Blok van 4 woningen
Twee blokken van 5 woningen