Opgeleverd

Bouwnummers fase 1 staan nu online

12 oktober '20

De voorbereidingen voor de start verkoop van de eerste fase van Het Veen fase 1 in Hattem zijn in volle gang. Je vindt nu de bouwnummers op de website, met de voorlopige prijzen, zodat je per bouwnummer kunt zien welk prijskaartje er ongeveer bij hoort. Welk bouwnummer is jouw favoriet?

Bekijk snel alle bouwnummers

Hoek, rij, twee-onder-één-kap of vrijstaande woning?

In Het Veen fase 1 in Hattem komen 21 woningen beschikbaar. Deze woningen liggen in een bosrijke omgeving en zijn de start van het grotere geheel van Het Veen. Een plek waarbij je zo in het oude centrum bent maar ook dicht bij snelwegen en de natuur. De woningen hebben een prachtige architectuur die geïnspireerd is op de Utrechtse Tuindorpwoningen. Waar ga jij voor, een hoekwoning, tussenwoning, een twee-onder-één-kap woning of een vrijstaande woning? De laaste twee hebben een eigen oprit en dus parkeerplek op eigen terrein. 

Voorlopige prijzen

De definitieve prijzen voor Het Veen fase 1 zijn nog niet vastgesteld, maar we hebben wel de voorlopige prijzen per bouwnummer gepubliceerd. Ga naar het woningaanbod om te zien welke woning bij jouw wensen aansluit. Kijk dan snel of deze binnen je budget past! De definitieve prijzen volgen uiterlijk een week voordat de verkoop start!

Interesse? Schrijf je in!

Binnenkort start de verkoop van Het Veen fase 1 in Hattem. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter bij het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken. Zo ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke Mijn Eigen Huis-omgeving. Het is dus belangrijk om hiervoor van tevoren een account aan te maken.

  Naar het nieuwsoverzicht
  Bekijk alle bouwnummers