Bestemmingsplan Het Veen onherroepelijk!

18 december '20

Goed nieuws! Het bestemmingsplan het Veen fase 1 t/m 3 (deelgebied ’t Veen-Noord) is onherroepelijk. De laatste maanden lag er een beroep bij de Raad van State. Hier is verandering in gekomen nu de Raad van State definitief uitspraak heeft gedaan en het beroep ongegrond heeft verklaard! Hiermee zijn wij een grote stap dichterbij gekomen om daadwerkelijk te gaan starten met de verkoop.

Bezwaar op de omgevingsvergunning

Momenteel loopt er nog wel een bezwarenprocedure op de omgevingsvergunning. Dit bezwaar zorgt ervoor dat deze nog niet onherroepelijk is. Hiervoor moeten wij een aparte procedure doorlopen. Wij verwachten hier echter al in begin van het nieuwe jaar meer duidelijkheid in te krijgen.

Zodra wij meer duidelijkheid hebben over de afhandeling van het bezwaar laten wij je dit weer weten via een nieuwsbericht. Houd de website en onze berichtgeving daarom dus goed in de gaten.

Aanmelden belangrijk

Ben je geabonneerd op de nieuwsbrief, dan ontvang je een e-mailbericht op het moment dat het nieuwe aanbod op de website staat. Maar misschien nog wel belangrijker; vanaf het moment dat het aanbod online staat heb jij je al kunnen aanmelden voor de woningen in fase 1. Moet je dit nog doen? Dan kan dit door jouw persoonsgegevens in te vullen bij tenminste één bouwnummer. En jouw aanmelddatum kan straks een belangrijke rol spelen bij de toewijzing. Houd de e-mailnieuwsbrieven dus goed in de gaten en mis niets meer!

  Hoe werkt de verkoop- en toewijzingsprocedure?
  Meer over de planning