De nieuwbouwwijken in Hattem

Het pittoreske plaatsje Hattem heeft aan weerszijden van de stad ruimte voor nieuwbouw. Aan de noordkant vind je de gemoedelijke wijk Assenrade en aan de zuidkant, vlak bij de Wiessenbergsche Kolk komt Het Veen. De ene wijk is voltooid, de andere wijk is in aanbouw.

image alt

Het Veen: Gevarieerd wonen

Bedrijventerrein ’t Veen in Hattem wordt her-ontwikkeld: hier ontstaat een nieuwe woonwijk waar een evenwichtige mix komt: een gemengd woongebied met ruimte voor werken, leren en ontspannen. Een actieve, gemoedelijke wijk, met natuurgebied de Wiessenberghse Kolk als achtertuin. In de nieuwbouwwijk Het Veen komen appartementen, hoek- en tussenwoningen, 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. De verkoop van de woningen is inmiddels geweest en de laatste woningen zijn in aanbouw.

Bekijk de wijk Het Veen
image alt

Assenrade: dorpse woonbuurt

In nieuwbouwwijk Assenrade is veel aandacht voor groen en water, aansluitend op het weidelandschap in de directe omgeving. De bouw is geïnspireerd op het intieme Hattem: korte rijtjes, vrijstaande huizen en fraaie hagen en leilinden. Vanuit je woning overzie je de hele straat, de auto parkeer je op achtergelegen groene parkeerhoven. Alle woningen in deze wijk zijn opgeleverd.

Bekijk de wijk Assenrade
Wat gebeurt er en wanneer? Planning
Heb jij een vraag? Neem contact met ons op