Logo Logo

De nieuwbouwwijken in Hattem

Het pittoreske plaatsje Hattem heeft aan weerszijden van de stad ruimte voor nieuwbouw. Aan de noordkant vind je de gemoedelijke wijk Assenrade en aan de zuidkant, vlak bij de Wiessenbergsche Kolk komt ‘t Veen. De ene wijk nadert zijn voltooiing, in de andere wijk is nog volop ruimte voor inbreng van zijn toekomstige bewoners.

Assenrade: dorpse woonbuurt

In nieuwbouwwijk Assenrade is veel aandacht voor groen en water, aansluitend op het weidelandschap in de directe omgeving. De bouw is geïnspireerd op het intieme Hattem: korte rijtjes, vrijstaande huizen en fraaie hagen en leilinden. Vanuit je woning overzie je de hele straat, de auto parkeer je op achtergelegen groene parkeerhoven. De allerlaatste fase van deze woningen is in aantocht!

Bekijk de wijk Assenrade

‘t Veen: Gevarieerd wonen

’t Veen wordt herontwikkeld: hier ontstaat een nieuwe woonwijk waar een evenwichtige mix komt. Momenteel wordt de bestemmingsprocedure voor ‘t Veen opgestart, daarna pas beginnen we aan de ontwikkeling van woningen. Op deze plek nabij het groen is dus nog volop ruimte voor inbreng van belangstellenden! Waar heb jij behoefte aan op het gebied van wonen in Hattem? Laat het ons weten in de enquête.

Bekijk de wijk Het Veen

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.