Logo Logo

Planning nieuwbouw Hattem

Hattem biedt jou de mogelijkheid om je eigen plekje te creëren in een moderne en duurzame nieuwbouwwoning. Een prachtige groene en toch levendige locatie. Kies voor wonen in een van deze nieuwbouwprojecten: Assenrade (in voorbereiding) of ‘t Veen (in ontwikkeling).

Assenrade: Laatste woningen zijn verkocht

Alle woningen op de mooiste plek van Assenrade zijn verkocht. Naar verwachting zal de bouw starten in maart 2020 en wordt hiermee de laatste hand gelegd aan deze prachtige wijk in het mooiste stukje van Assenrade. Bekijk de nieuwsberichten over Hattem.

Nieuws

‘t Veen: de eerste stappen zijn gezet

We werken hard aan de ontwikkeling van ‘t Veen in Hattem. De verwachting is dat de procedure rond het bestemmingsplan in 2019 is afgerond. In het tweede kwartaal van 2019 starten we met de ontwikkeling van fase 1, kort daarna willen we een concept ontwerp voor de wijk presenteren. We verwachten eind 2019 met deze fase in verkoop te kunnen gaan. Medio 2020 zal dan de bouw starten van fase 1. Wil jij met ons meedenken? Vul dan de enquete in.

Doe de enquête

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.