Planning Het Veen

Verliefd geworden op de schitterende nieuwbouw woningen in Hattem? Dat snappen we! Natuurlijk wil je ook weten wanneer je hier kunt wonen. Lees mee, dan vertellen we je meer over de planning van nieuwbouwplan Het Veen.

Start verkoop

De verkoop van de eerste en tweede fase van Het Veen is inmiddels geweest. Fase 3 gaat naar verwachting in het eerste kwartaal van 2022 in verkoop. Kijk op de pagina Woningen voor het aanbod van de woningen die dan in verkoop gaan. Heb je interesse? Schrijf je alvast in met je mailadres en je NAW gegevens onderaan deze pagina, dan houden we je op de hoogte.

Bekijk de woningen
Start verkoop

Start bouw - fase 1

De aannemer, Nikkels bouwbedrijf bv, start in september 2021 met het bouwen van de woningen van Het Veen fase 1. De grond is bouwrijp en de omgevingsvergunning is onherroepelijk.

Start bouw - fase 1

Start bouw - fase 2

De verwachting is dat in december 2021 de aannemer start met het bouwen van de woningen uit Het Veen fase 2.

Start bouw - fase 2

Oplevering - fase 1

Het bouwen van de woningen duurt ongeveer een klein jaar. De verwachting is dat de eerste woning uit Het Veen fase 1 in het 3e kwartaal van 2022 opgeleverd kan worden!

Oplevering fase 1

Oplevering - fase 2

De prognose voor de oplevering van de eerste woningen uit Het Veen fase 2 is het eerste kwartaal van 2023.

Oplevering fase 2

Ik wil hier wonen!

Wil jij als eerste geïnformeerd worden als de verkoop van de woningen in Het Veen fase 3 start? Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Ga dan naar het woning aanbod en je e-mailadres achter onder het aanbod, zodat wij je regelmatig nieuwe informatie kunnen sturen. 

Woning aanbod
Meer weten over Het Veen? Veel gestelde vragen
Updates? Bekijk het laatste nieuws!