Hoera, de hoerabrief voor Het Veen fase 2!

Wij hebben goed nieuws voor de kopers van een woning in Het Veen fase 2! Er is inmiddels voldaan aan alle opschortende voorwaarden die zijn opgenomen in de aannemingsovereenkomst. Hierdoor mogen jullie binnenkort naar de notaris om te tekenen en kan de bouw van de woningen binnenkort starten.

Tekenen bij de notaris

Binnenkort gaat de bouw van jouw nieuwbouwwoning echt starten. Dit betekent dat de volgende stop bij de notaris is. Vanaf 9 september start de notaris met het maken van afspraken. Bij de notaris worden de de leveringsakte en de hypotheekakte getekend. In onderstaande video leggen wij je graag uit wat dit allemaal inhoudt.

Wanneer start de bouw?

De verwachting is dat de aannemer in december start met de (bouw)werkzaamheden voor Het Veen fase 2. Tot die tijd is Nikkels Bouwbedrijf BV hard aan het werk met de voorbereidingen en de werkzaamheden voor Het Veen fase 1.

De kopersbegeleider van Nikkels Bouwbedrijf BV informeert jullie verder gedurende de volledige bouwperiode. Ook wordt er regelmatig beeldmateriaal van de bouwplaats op de website geplaatst om jou als koper op de hoogte te houden van de bouw van jouw woning. 

Wij wensen de kopers van een woning in Het Veen fase 2 mede namens Nikkels Bouwbedrijf BV een voorspoedige bouwperiode, een goede verhuizing en een heel mooie tijd in hun nieuwe woning toe.

Benieuwd naar de planning? Bekijk de planning
Ik heb een vraag? Contact opnemen