Het Veen prima bereikbaar

De nieuwe woonwijk Het Veen ligt ten zuiden van het historische centrum van Hattem, dicht bij de IJssel en de uiterwaarden en tegen natuurgebied ’t Grote Veen aan. De locatie is prima bereikbaar. Je bent zo in het centrum van Hattem en er wordt gewerkt aan een aantrekkelijke fietsverbinding vanaf hier naar Zwolle.

image alt

Dicht bij uitvalswegen

Vanuit de groene parkeerhoven in Het Veen rijd je zo de wijk uit, via de Populierenlaan. Het Veen ligt naast de N794, de Apeldoornseweg, en dicht bij de uitvalswegen A28 en A50. Via deze snelwegen ben je binnen een kwartiertje in Zwolle. Nog sneller ben je misschien wel via de rustige binnendoor-route over de Geldersedijk. Geniet van het uitzicht als je de IJssel oversteekt.

image alt

Fietsend of lopend naar het centrum

Heb je zin in een lekkere wandeling, dan kun je ook makkelijk lopend naar het centrum van Hattem. In zo’n 10 minuten ben je er. Met de fiets ben je nog geen 5 minuten onderweg! Op de Apeldoornseweg, bij bushalte Hattem Zuid, stap je op buslijn 203 of 204 richting Zwolle of Apeldoorn. De gemeente kijkt tevens naar mogelijkheden om de bestaande bushaltes beter toegankelijk en aantrekkelijk te maken.

Wat is er te doen? Voorzieningen Het Veen
Welke woning kies je in Het Veen? Woningaanbod