Update over de allerlaatste fase in Assenrade

31 juli '19

Het heeft even geduurd, maar we hebben goed nieuws te melden over de allerlaatste fase in Assenrade. We geven je een update over de geplande start verkoop, we hebben nieuwe beelden om te laten zien, er zijn plattegronden uitgewerkt en... We noemen circa prijzen per bouwnummer!

Start verkoop

We hebben de laatste tijd wat flinke slagen gemaakt in de ontwikkeling van de woningen in fase 4 Assenrade. Het ziet er naar uit dat de 4 (2 onder 1 kap)woningen medio september 2019 in verkoop kunnen. Heb jij (nog steeds) interesse in 1 van deze 4 woningen? Schrijf je dan in als belangstellende voor een woning, zodat je straks op de hoogte wordt gebracht als de verkoop start. Hoe doe je dat? Bekijk de woningen. Vul je NAW-gegevens in bij het bouwnummer van jouw voorkeur (dat doe je door te klikken op de knop 'Houd mij op de hoogte'). Vanaf dat moment blijf je op de hoogte van alle informatie over de woningen in deze fase. 

Beelden, plattegronden en prijzen

We hebben op de pagina 'Woningen' nieuwe informatie geplaatst. Je vindt daar per bouwnummer nieuwe beelden, plattegronden en circa prijzen. Voor de beelden en plattegronden geldt dat we de laatste puntjes op de i aan het zetten zijn en de definitieve versies met je delen zodra deze gereed zijn. 

Woningen
  Bekijk de woningen
  Neem contact op