Assenrade
Logo Logo
18 december '15

Start bouw fase 3

Op dinsdag 15 december zijn bouwbedrijven Salverda en Nikkels gestart met de bouw van fase 3 in nieuwbouwproject Assenrade in Hattem, bestaande uit 51 woningen. Wethouder Van der Heeden verrichtte een officiële handeling door een vloerplaat te leggen.

Met de afronding van deze fase is meer dan driekwart van Assenrade gerealiseerd! De belangstelling voor wonen in Assenrade blijft de verwachtingen overtreffen en is zelfs opvallend in de aantrekkende woningmarkt zoals wij die landelijk ervaren. Henri Schimmel van BPD: 'Dit is naast de kwaliteiten van Hattem toe te rekenen aan de nabije ligging van Zwolle en de uitstekende reputatie van Assenrade als woonwijk’.  

Wethouder Van der Heeden: “Het gemeentebestuur van Hattem is blij met de wijk Assenrade. Dat zijn we vooral vanwege de blijken van waardering voor de kwaliteiten van de wijk van onze inwoners en in het bijzonder van hen die al eerder het besluit namen om hier te willen wonen. Die kwaliteiten zitten in het beeldkwaliteitsplan van de wijk en de manier waarop dat plan vertaald is in de gebezigde architectuur van de woningen en het ontwerp van het openbaar gebied, water, wegen en groen.

Start bouw fase 3

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.